Vibrator schoonmaken

Vibrator Schoonmaken? Het ultieme stappenplan!

Je vibrator schoonmaken: hoe doe je dat eigenlijk en is dit nodig? In dit artikel gaan we je alles vertellen over het effectief schoonmaken van je vibrator en waarom je dit absoluut moet doen.

Helaas ontstaan er nog veel onduidelijkheden over, maar het niet schoonmaken van je vibrator kan vervelende gevolgen hebben voor jouw gezondheid en die van je partner.

Kortom, als jij regelmatig een vibrator gebruikt, dan is dit artikel een absolute must-read!

Waarom een vibrator schoonmaken?

Waarom is het zo belangrijk om je vibrator schoon te maken? Nou, laten we eens dieper ingaan op deze vraag. Als je een vibrator gebruikt, is het net als met alles wat je voor persoonlijke verzorging gebruikt: hygiëne staat voorop.

Hier zijn vier cruciale redenen waarom het schoonhouden van je vibrator geen bijzaak, maar een hoofdzaak is:

1. Voorkomen van Gezondheidsproblemen

Weet je, bacteriën en schimmels zijn overal om ons heen en je wilt echt niet dat ze op plekken komen waar ze problemen kunnen veroorzaken, toch?


Als je je vibrator niet schoonmaakt, kunnen deze ongewenste gasten zich ophopen en leiden tot infecties of irritaties. En geloof ons, dat is het laatste wat je wilt.

2. Verlengen van de Levensduur van je Speeltje

 Net als bij elk ander apparaat dat je bezit, gaat je vibrator langer mee als je er goed voor zorgt. Door je vibrator schoon te houden, voorkom je dat materialen afbreken of dat het apparaat beschadigd raakt. Zo kun je langer genieten van je investering.

3. Veilig delen

Als je van plan bent om je vibrator te delen met een partner, dan is hygiëne helemaal essentieel. Je wilt toch niet het risico lopen om elkaar te besmetten met iets? Schoonmaken voor en na gebruik is dan echt een must.

4. Behoud van materiaal kwaliteit

Veel vibrators zijn gemaakt van speciale materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Om te zorgen dat ze hun kwaliteit behouden en niet uitdrogen of scheuren, is regelmatig schoonmaken met de juiste producten belangrijk.

Kortom, het schoonhouden van je vibrator is net zo belangrijk als het schoonhouden van bijvoorbeeld je tandenborstel of je telefoon.

Het draait allemaal om het behouden van je gezondheid, het maximaliseren van je plezier en het zorgen voor je persoonlijke spullen. Dus, de volgende keer dat je je vibrator pakt, denk dan even aan deze punten – je lichaam (en je speeltje!) zullen je dankbaar zijn.

Stappenplan vibrator schoonmaken

 Het schoonmaken van je vibrator is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste - het is een essentieel onderdeel van je intieme gezondheid en genot. Laten we eens kijken hoe je dit het beste aanpakt.

 1. Lees eerst de instructies: Elke vibrator is uniek. Begin met het controleren van de schoonmaakinstructies die door de fabrikant zijn verstrekt. Sommige materialen hebben speciale zorg nodig.
 2. Kies het juiste reinigingsmiddel: Gebruik een mild zeepje of een speciale toy cleaner. Aggressieve chemicaliën kunnen het materiaal van je vibrator beschadigen en je huid irriteren.
 3. Waterdicht of niet?: Als je vibrator waterdicht is, kun je hem onder stromend water afspoelen. Zo niet, gebruik dan een vochtige doek om hem schoon te maken.
 4. Aandacht voor details: Reinig elk hoekje en gaatje. Opgedroogde lichaamsvloeistoffen en glijmiddelresten zijn een broedplaats voor bacteriën.
 5. Droog het grondig: Na het schoonmaken, droog je vibrator volledig af met een schone, droge doek. Vocht kan leiden tot schimmelvorming.
 6. Bewaar het veilig: Bewaar je vibrator op een droge, donkere plek. Contact met andere materialen kan soms leiden tot een chemische reactie die je speeltje kan aantasten.

Wat gebeurt er als je een vibrator niet schoonmaakt?

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je een vibrator niet schoonmaakt? Het antwoord hierop is zowel verrassend als een beetje alarmerend.

Het niet schoonmaken van je speeltje kan leiden tot een reeks van problemen die verder gaan dan eenvoudige hygiëne. Wanneer je speeltje niet regelmatig wordt gereinigd, kan het een broedplaats worden voor bacteriën zoals E. coli en stafylokokken. Deze bacteriën kunnen floreren op het oppervlak van je speeltje, wat kan leiden tot infecties en irritaties in je meest intieme gebieden.

Daarnaast is er het risico van schimmel en gist. Net als in een vochtige badkamer, kunnen deze organismen zich ontwikkelen op sekspeeltjes die niet goed worden onderhouden. Dit kan resulteren in schimmelinfecties en andere ongemakken, wat een onaangename ervaring kan zijn. Bovendien, als je je speeltje deelt met een partner en het niet schoonmaakt, verhoog je het risico op de overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen. 

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn vibrator schoonmaken?

Idealiter moet je je vibrator schoonmaken elke keer na gebruik. Dit helpt om bacteriële opbouw te voorkomen en zorgt voor hygiëne.

Welke reinigingsmiddelen kan ik gebruiken om mijn vibrator te reinigen?

Gebruik een milde zeep of een speciale toy cleaner. Vermijd agressieve chemicaliën of alcoholhoudende producten, omdat deze het materiaal van je vibrator kunnen beschadigen.

Kan ik mijn vibrator onder stromend water schoonmaken?

Dit hangt af van of je vibrator waterdicht is. Controleer de specificaties van het product. Als het waterdicht is, kun je het onder stromend water reinigen, anders gebruik je een vochtige doek.

Hoe droog ik mijn vibrator na het schoonmaken?

Droog je vibrator af met een schone, droge doek. Zorg ervoor dat het volledig droog is voordat je het opbergt om schimmelvorming te voorkomen.

Is het veilig om mijn vibrator met iemand anders te delen?

Het delen van een vibrator kan het risico op overdracht van bacteriën of infecties verhogen. Als je besluit om te delen, zorg dan dat het speeltje vóór en na gebruik grondig gereinigd wordt of gebruik een condoom over de vibrator. In dit artikel delen we meer over de veiligheid en gezondheidsrisico's van vibrators.

Is een vibrator veilig

Is een vibrator veilig? Dit is alles wat je moet weten!

Is een vibrator veilig? Kun je ziektes krijgen door het gebruiken van een vibrator? Zijn er gezondheidsrisico's die ik kan lopen bij het gebruiken van een vibrator?

Bij VibratorUitzoeken.nl zijn dit vragen die we haast dagelijks voorbij zien komen op de klantenservice afdeling. Iets wat wij natuurlijk volledig snappen.

Er zijn veel taboes rond het gebruik van seksspeeltjes waardoor er niet altijd veel informatie te vinden is over deze producten. Gelukkig zijn wij er om je te helpen.

Dit artikel, gaat in op de vraag: "Is een vibrator veilig?" en biedt uitgebreide informatie over de veiligheidsaspecten van het gebruik van vibrators.

Is een vibrator veilig?

Bij normaal gebruik is een vibrator absoluut veilig zolang ze op de juiste manier gebruikt en onderhouden worden. Hiervoor kies je bij voorkeur vibrators gemaakt van lichaamsveilige materialen zoals siliconen, ABS-kunststof, metaal of glas. Vermijd te allen tijde producten die ftalaten bevatten. Zorg er daarnaast voor dat de vibrator goed schoongemaakt wordt.

Wat is een Vibrator? 

Een vibrator is een seksueel hulpmiddel dat trillingen gebruikt om seksueel genot te stimuleren. Ze variëren in grootte, vorm, en functionaliteit, en worden zowel door individuen als koppels gebruikt. In dit artikel vertellen we meer over wat een vibrator precies is. 

Materialen en Veiligheid

Vibrators worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder siliconen, plastic, metaal, en glas. Siliconen worden het meest aanbevolen vanwege hun lichaamsveiligheid en gemakkelijke reiniging.

Het is cruciaal om producten te vermijden die ftalaten bevatten, een chemische stof die in verband wordt gebracht met gezondheidsrisico's.

Is een vibrator veilig? Dit is alles wat je moet weten!

Tip van onze product expert

Julia

"Bekijk altijd goed de productspecificaties van de vibrator, bij materiaal kun je snel en gemakkelijk zien of de vibrator gemaakt is van veilig materiaal. Probeer altijd vibrators met ftalaten te vermijden, deze stof wordt namelijk in verband gebracht met verschillende gezondheidsrisico's. "

Gezondheidrisico's vibrators

Hoewel vibrators over het algemeen als veilig worden beschouwd, kunnen er risico's ontstaan bij onjuist gebruik. Overmatig of intensief gebruik kan leiden tot genitale gevoeligheid of pijn. Het is belangrijk om naar het lichaam te luisteren en gebruik te matigen indien nodig.


Bovendien is het goed om te kijken naar welke vibrator het beste is voor jouw situatie. Als beginner wil je niet gelijk een ontzettend heftige of sterke vibrator hebben, kies bij voorkeur voor een mini vibrator of een andere soort vibrator die wat minder heftig is. 


Onderhoud en Hygiëne

Goede hygiëne is essentieel voor veilig vibrator gebruik. Dit omvat het reinigen van de vibrator voor en na elk gebruik met mild zeepwater of een specifieke toy cleaner. Het bewaren van de vibrator op een schone, droge plek helpt ook om bacteriële groei te voorkomen.

Onze favoriete vibrators

Show
Sku:
Categories:

Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

0 Reviews
 199,99
Ontdek de sensatie van de Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator, een waar meesterwerk in de wereld van plezier. Deze luxe en vernieuwde uitvoering belooft een ongeëvenaarde ervaring.
Sku:
Categories:

Nara Clitoris Stimulator

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 54,99.Huidige prijs is: € 39,99.
Ontdek de wereld van plezier met de Nara Clitoris Stimulator, jouw nieuwe beste vriend voor die intieme momenten. Of je nu solo geniet of samen met een partner, Nara zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Sku:

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 59,99.Huidige prijs is: € 31,99.
Ben je klaar voor een date met iets bijzonders? Maak dan kennis met de Satisfyer Pro Penguin Next Generation! Deze charmante en discrete vriend is ontworpen om jouw intieme momenten nog spannender te maken.
Sku:
Categories:

Tedy Clitoris Stimulator

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 54,99.Huidige prijs is: € 29,99.

Medische Overwegingen

Voor personen met bepaalde medische aandoeningen, zoals vaginisme of chronische pijn, kan het gebruik van een vibrator therapeutisch zijn, maar het is altijd aan te raden om dit eerst met een gezondheidsprofessional te bespreken.

Veilige Aankoop en Gebruik

Koop vibrators van gerenommeerde winkels of websites en vermijd producten van dubieuze kwaliteit. Lees altijd de gebruiksaanwijzing en volg de aanbevolen gebruiksinstructies om het risico op letsel of ongemak te minimaliseren.

Conclusie

De vraag "Is een vibrator veilig?" kan met een geruststellend "ja" worden beantwoord, mits men kiest voor kwalitatieve producten, bewust is van de materialen, en goede hygiënepraktijken volgt. Met de juiste kennis en zorg kan het gebruik van een vibrator een veilige en plezierige toevoeging zijn aan iemands seksuele ervaring.

Geschiedenis vibrator

Geschiedenis van de vibrator: dit is hoe hij ooit ontstond!

Hoe is de vibrator eigenlijk ooit ontstaan? Welke geschiedenis kent de vibrator? Het zijn vragen die we geregeld voorbij zien komen. 

De vibrator, vaak gezien als een seksspeeltje in de hedendaagse tijd, heeft een verrassend rijke en complexe geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat de vibrator eerder ontdekt werd dan bijvoorbeeld een strijkijzer?

In dit artikel nemen we je mee in de geschiedenis van de vibrator. Van zijn oorsprong als medisch instrument tot zijn rol in de hedendaagse cultuur en technologie. 

Kortom, lees gauw verder en ontdek alles wat jij moet weten over de geschiedenis van de vibrator. 

Hoe is de vibrator ooit ontstaan?

De oorsprong van de vibrator kan worden getraceerd naar de late 19e eeuw, waar het oorspronkelijk werd ontwikkeld als een medisch instrument voor de behandeling van 'hysterie' bij vrouwen - een diagnose die tegenwoordig als verouderd en seksistisch wordt beschouwd. Deze vroege vibrators waren omvangrijk en werden vaak bediend door artsen in een klinische omgeving.

?

De eerste vibrator die werd gepatenteerd in de Verenigde Staten, in 1902, was de "Hamilton Beach Vibrator". Dit was niet alleen significant voor de geschiedenis van de vibrator, maar het was ook een van de eerste elektrische huishoudelijke apparaten, zelfs vóór de introductie van de stofzuiger of de strijkijzer.

Technologische Ontwikkelingen

Met de komst van elektriciteit in huishoudens aan het begin van de 20e eeuw, werd de vibrator een van de eerste elektrisch aangedreven huishoudelijke apparaten.

Door de jaren heen transformeerde het apparaat van een medisch instrument naar een persoonlijk hulpmiddel voor genot. Deze evolutie werd versterkt door verbeteringen in design, draagbaarheid en variëteit, waardoor het steeds toegankelijker werd voor het grote publiek.

Sociaal-Culturele Impact

De vibrator heeft een significante rol gespeeld in de feministische beweging, waarbij het werd gezien als een middel voor vrouwen om eigenaarschap te nemen over hun seksualiteit.

Zo heeft de vibrator ook bijgedragen aan de normalisering van vrouwelijke masturbatie en het doorbreken van taboes rondom seksueel genot. De invloed ervan strekt zich uit tot in de popcultuur, met verschijningen in films, boeken en discussies in de media.

?

De populaire film "Hysteria", uitgebracht in 2011, is gebaseerd op de geschiedenis van de vibrator. De film, hoewel fictief, biedt een humoristische kijk op hoe vibrators oorspronkelijk werden gebruikt als medische apparaten.

Regelgeving en Legaliteit

De juridische status van vibrators heeft fluctuaties gekend, vooral in de Verenigde Staten, waar sommige staten tot voor kort nog wetten hadden die de verkoop ervan beperkten.

Deze wetten reflecteerden bredere sociale attitudes ten opzichte van seksualiteit en censuur. De strijd voor het legaliseren en normaliseren van vibrators is een interessante lens om te kijken naar de bredere seksuele bevrijdingsbeweging.

Onze favoriete Vibratos

Show
Sku:
Categories:

Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

0 Reviews
 199,99
Ontdek de sensatie van de Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator, een waar meesterwerk in de wereld van plezier. Deze luxe en vernieuwde uitvoering belooft een ongeëvenaarde ervaring.
Sku:
Categories:

Nara Clitoris Stimulator

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 54,99.Huidige prijs is: € 39,99.
Ontdek de wereld van plezier met de Nara Clitoris Stimulator, jouw nieuwe beste vriend voor die intieme momenten. Of je nu solo geniet of samen met een partner, Nara zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Sku:

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 59,99.Huidige prijs is: € 31,99.
Ben je klaar voor een date met iets bijzonders? Maak dan kennis met de Satisfyer Pro Penguin Next Generation! Deze charmante en discrete vriend is ontworpen om jouw intieme momenten nog spannender te maken.
Sku:
Categories:

Tedy Clitoris Stimulator

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 54,99.Huidige prijs is: € 29,99.

Moderne Markt en Trends

Tegenwoordig is de vibratorindustrie een miljardenmarkt, gekenmerkt door constante innovatie. Met de opkomst van teledildonica en slimme technologie worden vibrators steeds geavanceerder, interactiever en gepersonaliseerd. De markt weerspiegelt ook een groeiende diversiteit in behoeften en voorkeuren, met producten ontworpen voor allerlei demografieën.

Zo werden vibrators als de rabbit vibrator, luchtdruk vibrator en bijvoorbeeld de grote vibrator ontzettend populair. 

Geschiedenis vibrator

Afsluiting

De geschiedenis van de vibrator is niet alleen het verhaal van een persoonlijk plezierapparaat, maar ook een spiegel van onze maatschappij en haar veranderende percepties van seksualiteit, technologie en vrouwelijk genot.

Van zijn bescheiden medische oorsprong tot zijn huidige status als een iconisch en alom geaccepteerd product, de vibrator blijft evolueren, net als de dialogen en attitudes eromheen. In de toekomst kunnen we nog meer innovatie en maatschappelijke verschuivingen verwachten in deze boeiende reis van de vibrator.

Geschiedenis tijdlijn vibrators

Onderstaande tijdlijn toont de evolutie van de vibrator van een medisch hulpmiddel tot een mainstream product, weerspiegelt in de veranderende sociale en culturele attitudes ten opzichte van seksualiteit en technologie.

1880s-1890s - Ontstaan van de Elektrische Vibrator:

 • 1883: De eerste elektrische vibrator wordt ontwikkeld door Britse arts Joseph Mortimer Granville. Deze vibrator was oorspronkelijk bedoeld als een medisch instrument.

Vroege 20e Eeuw - Commerciële Beschikbaarheid:

 • 1902: Hamilton Beach patenteert de eerste elektrische vibrator voor consumentengebruik in de VS. Dit was een van de eerste elektrische apparaten in het huishouden.
 • 1910-1920: Vibrators verschijnen in huishoudelijke advertenties en catalogi, gepresenteerd als gezondheids- en schoonheidsinstrumenten.

Midden 20e Eeuw - Verandering in Perceptie:

 • 1940-1950: Met de opkomst van de seksualiteitsstudies van Alfred Kinsey beginnen de attitudes ten opzichte van seksualiteit te verschuiven, maar vibrators verdwijnen uit de mainstream reclame door associaties met seksualiteit.

1960-1970 - Seksuele Revolutie:

 • 1960s: De seksuele revolutie draagt bij aan een grotere openheid over seksualiteit, wat leidt tot een herleving van de interesse in persoonlijke seksuele hulpmiddelen.
 • 1970s: De feministische beweging bevordert het idee van vrouwelijk genot en autonomie, wat de acceptatie van de vibrator als een hulpmiddel voor persoonlijk genot versterkt.

1980-1990 - Technologische Vooruitgang en Mainstream Acceptatie:

 • 1980s: Verbeteringen in technologie en design maken vibrators effectiever, veelzijdiger en esthetisch aantrekkelijker.
 • 1998: De populaire TV-serie "Sex and the City" toont een aflevering met een vibrator, wat bijdraagt aan de normalisering en popularisering ervan.

21e Eeuw - Innovatie en Diversificatie:

 • 2000-2010: Er is een explosie van diversiteit in soorten en stijlen van vibrators, gericht op een breed scala aan voorkeuren en behoeften.
 • 2011: De film "Hysteria" wordt uitgebracht, die de geschiedenis van de vibrator op een humoristische manier benadert.
 • Recente Jaren: Met de opkomst van slimme technologie en teledildonica worden vibrators steeds geavanceerder en interactiever. Tegelijkertijd worden milieuvriendelijke en lichaamsveilige materialen steeds populairder.
Beste vibrator 2024

Beste Vibrator 2024

Het vinden van de beste vibrator is anno 2024 een flinke uitdaging. Dit komt voornamelijk door het gigantische aanbod, nieuwe vibrators die continu uitkomen en de ontelbaar verschillende soorten.

Naast de verschillende soorten zijn er helaas ook ontzettend veel vibrators op de markt die simpelweg veel te duur zijn, gemaakt zijn van giftige stoffen, snel kapot gaan of niet effectief zijn.

We kunnen ons dus goed voorstellen dat je geen idee hebt waar je moet beginnen bij het kopen van een vibrator. Want ja: hoe kies je nu de vibrator die het beste bij jou past?

Om je op weg te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van onze favoriete vibrators in 2024. Uiteraard hebben we rekening gehouden met verschillende type vibrators en de gebruikstoepassing.

Kortom, door een van onderstaande vibrators te kiezen zit je zeker goed!

Top 5 Beste Vibrators 2024

 1. Beste Vibrator overall: Satisfyer Pro 2
 2. Beste Wand Vibrator: MyMagicWand
 3. Beste Vibrator voor beginners: Easytoys Lily Vibrator
 4. Beste Koppel vibrator: Teazers Pair Vibrator
 5. Beste Vibratie eitje: Lovense Lush 3

Welke Vibrator is het beste?

Hierboven heb je al even kort een overzicht gezien van de beste vibrators van 2024. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen:

Er bestaat niet zoiets als een beste vibrator...

Dit komt doordat het kopen van een vibrator ontzettend persoonlijk is. De ene persoon gaat enorm goed op vaginale stimulatie terwijl de andere juist veel beter gaat op g-spot stimulatie. Om die reden is de beste vibrator voor iedereen anders en dus subjectief.

Om je op weg te helpen bij het vinden van jouw "droom" vibrator hebben wij een lijstje gemaakt met onze favoriete vibrators. Dit zijn de vibrators die op VibratorUitzoeken.nl het best beoordeeld worden en het meest verkocht worden.

Kortom, door te kiezen voor een van onderstaande vibrators weet je dus zeker dat je goed zit. 

1.Satisfyer pro 2

Satisfyer Pro 2 - De beste toy van 2020
Onze Score
9.5

Effectiviteit

Gebruiksgemak

Prijs

De Satisfyer Pro 2 is veruit de meest populaire en bekende vibrator van dit moment. Er is geen enkele vibrator waar we zoveel positieve reviews over krijgen als deze revolutionaire clitoris vibrator.

Als je denkt dat het tijd is om wat nieuwe vonken in de slaapkamer te brengen, is de Satisfyer Pro 2 precies wat je nodig hebt.

Deze luchtdruk vibrator biedt een unieke stimulatie van de clitoris, wat bij veel vrouwen leidt tot intense en diepgaande orgasmes. Geen wonder dat het zo snel zo veel vrouwenharten heeft gestolen.

Het mooie aan de Satisfyer Pro 2 is hoe gebruiksvriendelijk en discreet hij is. Zo is deze luchtdruk vibrator praktisch geluidloos, wat betekent dat je je volledig kunt concentreren op het genieten. En met de 11 verschillende luchtdrukstanden kun je de ervaring helemaal naar je hand zetten.

De reacties van gebruikers zijn overweldigend positief. Van vrouwen die voor het eerst een orgasme ervaren na jaren van worstelen, tot oudere stellen die hun intieme leven nieuw leven inblazen, het is duidelijk dat de Satisfyer Pro 2 mensen helpt om hun seksualiteit op een nieuwe en opwindende manier te verkennen.

En laten we de kwaliteit niet vergeten: het siliconen kapje voelt zacht aan en het apparaat is 100% waterproof, wat veel mogelijkheden biedt.

Voordelen

 • Revolutionaire luchtdruk techniek zorgt voor orgasmes voor iedereen
 • 11 verschillende standen waardoor je hem helemaal naar eigen wens kunt instellen
 • Een van de meest verkochte luchtdruk vibrator van de afgelopen jaren
 • Relatief goedkoop

Nadelen

 • Geen

2. MyMagicWand

MyMagicWand
Onze Score
9.3

Effectiviteit

Gebruiksgemak

Prijs

Als tweede vibrator hebben we gekozen voor de MyMagicWand vibrator. Deze wandvibrator bestaat al meer dan 50 jaar en wordt om de zoveel jaar weer vernieuwd met nieuwe technologieën.

Een wandvibrator is ideaal voor clitorale stimulatie en staat bekend om de wervelende orgasmes die het kan geven.

Dit is overigens niet zomaar een speeltje; het is een krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke toevoeging aan je intieme momenten. Of je nu geniet van een ontspannende massage of de meest gevoelige plekjes verkent, de MyMagicWand staat garant voor plezier.

Met zes verschillende vibratiesnelheden biedt deze vibrator variatie voor elk moment. Het zachte materiaal voelt prettig aan en de beweegbare kop zorgt ervoor dat je elk gewenst plekje kunt bereiken. Het lange snoer is een echte uitkomst – je bent nooit beperkt door een lege accu en de vibratiesterkte blijft constant hoog.

De bediening is kinderspel: met slechts een paar knoppen schakel je eenvoudig tussen de verschillende standen. Dit maakt de MyMagicWand ook ideaal voor partners die samen willen experimenteren. Van een sensuele massage tot spannende solo-sessies, deze wandvibrator voldoet aan alle eisen.

Kortom, de MyMagicWand is een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en betrouwbare wand vibrator. Het zal ongetwijfeld een waardevolle aanvulling zijn op je intieme momenten.

Voordelen

 • Krachtige motor met zes verschillende snelheden
 • Gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel solo als partnergebruik
 • Lang snoer, dus geen zorgen over een lege batterij
 • Enorm krachtig

Nadelen

 • Door het lange snoer moet je altijd in de buurt van een stopcontact blijven

3. EasyToys Lily Vibrator

EasyToys Lily Vibrator - Roze
Onze Score
9.2

Effectiviteit

Gebruiksgemak

Prijs

De EasyToys Lily Vibrator - Roze is wat ons betreft de beste vibrator voor beginners. Als jij als beginner op zoek bent naar een betaalbare vibrator die van alle gemakken voorzien is, dan is deze klassieke vibrator van Easytoys zeker een aanrader.

Waar sommige vibrators intimiderend kunnen zijn door hun omvang of uitgesproken vormgeving, is de Lilly juist toegankelijk en elegant.

De vibrator is uitgerust met twee motoren en biedt tien verschillende vibratiestanden, wat een breed scala aan sensaties mogelijk maakt.

Het zijdezachte, flexibele materiaal voelt aangenaam aan en maakt de ervaring nog plezieriger. De gebruiksvriendelijkheid van de Lilly is een groot pluspunt: de bediening is eenvoudig, wat het een ideale keuze maakt voor wie nieuw is in de wereld van seksspeeltjes.

Dit speeltje stimuleert zowel de G-spot als de clitoris, wat de kans op intense hoogtepunten vergroot. Of je nu op zoek bent naar een sensuele solo-ervaring of een speels element wilt toevoegen aan het samenzijn met je partner, de Lilly Vibrator is een uitstekende keuze.

Samengevat, de EasyToys Lilly Vibrator is een fantastische eerste vibrator die stijl, comfort en plezier samenbrengt. Een absolute aanrader voor iedereen die wil beginnen met het verkennen van de wereld van seksspeeltjes.

Voordelen

 • Toegankelijk en elegant ontwerp, perfect voor beginners
 • Tien vibratiestanden voor variërende sensaties
 • Dubbele stimulatie (G-spot en clitoris) voor intens genot

Nadelen

 • Werkt op batterijen (2 x AAA, niet inbegrepen), dus houd reservebatterijen bij de hand

4. Teazers Pair Vibrator

Onze Score
9.1

Effectiviteit

Gebruiksgemak

Prijs

Uiteraard mag een vibrator voor koppels ook niet ontbreken aan deze lijst met beste vibrators van 2024. Als jij samen met je partner op zoek bent naar wat extra avontuur, dan is de Teazers Pair Vibrator zeker de moeite waard.

Deze koppelvibrator onderscheidt zich door zijn multifunctionaliteit. Aan de ene kant biedt het een stimulerende ervaring voor de penis met een genopte ring, perfect voor zachte of intensieve masturbatie.

Aan de andere kant is er een schacht die ideaal is voor penetratie – zowel vaginaal als anaal – met een design dat specifiek gericht is op het stimuleren van de G-spot of de prostaat.

Wat klanten vaak als positief ervaren is de afzonderlijke bediening. Beide uiteinden hebben namelijk een eigen motor waardoor je de vrijheid hebt om verschillende sensaties te ervaren.

Verder is deze koppel vibrator waterproof en oplaadbaar, wel zo handig natuurlijk. De roze kleur geeft het een speelse, uitnodigende uitstraling.

Kortom, de Teazers Pair Vibrator is een fantastische keuze voor koppels die samen nieuwe hoogtes willen bereiken in hun seksuele avonturen. Het is een investering in je relatie die zowel plezier als intimiteit bevordert.

Voordelen

 • Multifunctioneel gebruik voor zowel individueel als koppelspel
 • Twee aparte motoren met veelzijdige snelheden en patronen
 • Waterproof en oplaadbaar voor gemakkelijk en zorgeloos gebruik

Nadelen

 • Voor beginners kan het multifunctionele aspect in eerste instantie wat overweldigend zijn

5. Lovense - Lush 3 Vibratie Eitje

Lovense - Lush 3 Vibratie Eitje
Onze Score
9.0

Effectiviteit

Gebruiksgemak

Prijs

We sluiten deze lijst af met een van de meest verkochte vibrators op onze webshop: het Lovense - Lush 3 Vibratie Eitje.

In deze lijst van beste vibrators is dit wellicht een vreemde eend in de bijt. Zo is dit niet echt een vibrator, maar meer een vibrerend seksspeeltje (ook wel een vibratie eitje genoemd).

Je kunt de Lovense Lush 3 inbrengen in de vagina waarna je deze op afstand kunt laten bedienen. Uiteraard kun je dit zelf doen, maar om het nog spannender te maken kun je je partner dit ook laten doen.

Zonder dat andere het door hebben kun je dus genieten van heerlijke vibraties waarvan je het tempo zelf kunt bepalen.

Er zijn maar weinig nieuwe producten waar we zoveel positieve reviews over krijgen als deze vibrator. Niet voor niets is dit een van de beste vibrators van 2024.

Als jij op zoek bent naar wat extra spanning in de slaapkamer (of in een openbare ruimte), dan is dit een absolute aanrader en een must-try!

Voordelen

 • Zeer krachtige vibrator die fluisterstil is
 • Reageert op muziek en te bedienen via een mobiele applicatie
 • Waterproof en oplaadbaar

Nadelen

 • Prijs is aan de hoge kant

Wat is de beste vibrator?

Uit onze test is gebleken dat de Satisfyer Pro 2 de beste vibrator van 2024 is. Geen enkele vibrator op het internet heeft zoveel positieve reviews en ervaringen als deze clitoris vibrator. Deze luchtdruk vibrator maakt gebruik van een revolutionaire techniek van clitoris stimulatie die garant staat voor orgasmes. 

Verder is de vibrator makkelijk in gebruik, levert hij krachtige trillingen en is hij een stuk stiller dan andere vibrators. Kortom, als jij op zoek bent naar een goede vibrator dan is dit zeker een aanrader. Niet voor niets is dit een van de beste luchtdruk vibrators van dit moment.

Wat is de Beste Vibrator voor Beginners?

De EasyToys Lily Vibrator - Roze is onze favoriete vibrator voor beginners. Zo is deze gemakkelijk in gebruik, biedt hij g-spot en clitoris stimulatie en is de prijs ontzettend goed. Ook is deze vibrator gemakkelijk schoon te houden en is hij met zijn niet-intimiderende design ideaal voor beginners. Met deze tarzan vibrator weet je zeker dat je goed zit.

Wat is de Beste Mini vibrator?

Onze favoriete minivibrator is de Bullet Vibrator van Easytoys. Deze vinger vibrator is gemaakt van een fijn materiaal, is gemakkelijk in gebruik en geeft een goede prijs. 

Welke soorten vibrators zijn er?

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende soorten vibrators. Denk hierbij aan de rabbit vibrator, een tarzan vibrator, een G-spot vibrator, mini-vibrator, luchtdruk vibrators, vibrerende eitjes en vibrators voor mannen. Elke soort heeft zijn eigen voor-en nadelen, uiteindelijk komt het kopen van de beste vibrator voornamelijk neer op persoonlijke voorkeuren.

Hoe Kies Je de Beste Vibrator?

Bij het kiezen van de beste vibrator zijn enkele belangrijke punten om te overwegen: het type stimulatie (clitoraal, G-spot, of combinatie), grootte, materiaal (zoals siliconen, plastic, of glas), instelbare snelheden/patronen, en of het waterproof en oplaadbaar is. Ook speelt persoonlijke voorkeur een grote rol bij het kopen van de beste vibrators. Een goede vibrator is subjectief en voor iedereen anders.

Zijn Duurdere Vibrators Altijd Beter?

Niet noodzakelijk. Terwijl sommige duurdere modellen hoogwaardige materialen en geavanceerde functies bieden, zijn er ook veel betaalbare opties die uitstekende prestaties en betrouwbaarheid bieden. Het gaat meer om het vinden van een vibrator die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Hoe Onderhoud Je een Vibrator?

Om je vibrator goed te onderhouden, reinig je hem na elk gebruik met warm water en milde zeep of een speciale sextoyreiniger. Zorg ervoor dat het volledig droog is voordat je het opbergt. Volg altijd de specifieke instructies van de fabrikant voor het schoonmaken en opladen.

Zijn Waterdichte Vibrators Veilig in Bad of Douche?

Ja, waterdichte vibrators zijn ontworpen om veilig te gebruiken in bad of onder de douche. Zorg ervoor dat het label 'waterproof' of 'waterbestendig' vermeldt. Vermijd het onderdompelen van niet-waterdichte vibrators, aangezien dit schade of veiligheidsrisico's kan opleveren.

Wat is een vibrator?

Wat is een vibrator?

De vibrator is wellicht het meest bekende en populaire seksspeeltje van dit moment. Maar wat is een vibrator nu eigenlijk?

Bij VibratorUitzoeken.nl zijn we dagelijks bezig met vibrators en weten dus als geen andere wat een vibrator is. In dit artikel leggen we je precies uit wat jij moet weten over vibrators. 

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een seksspeeltje dat trillingen gebruikt om seksueel genot te bevorderen. Vibrators zijn er in verschillende vormen en maten, van kleine en discrete modellen tot grotere en meer gespecialiseerde ontwerpen.

Wat is een vibrator?

Er zijn veel verschillende soorten vibrators verkrijgbaar. Zo zijn er mini vibrators die klein en compact zijn, ideaal voor gerichte stimulatie. Rabbit vibrators combineren interne en externe stimulatie, vaak met extra functies zoals roterende kralen of bewegende delen. G-spot vibrators zijn specifiek ontworpen om de G-spot te stimuleren, terwijl wand massagers bekend staan om hun krachtige en diepe trillingen.

Naast de fysieke verschillen, zijn moderne vibrators vaak uitgerust met verschillende snelheden en patronen van trillingen, waardoor je het gebruik van de vibrator helemaal zelf kunt personaliseren.

Het gebruiken van een vibrator kan zowel alleen als met je partner. Tegenwoordig zijn er namelijk ontzettend veel verschillende soorten vibrators.

?

Wist je dat?

De vibrator werd uitgevonden in het late 19e eeuw, kort nadat de elektrische strijkijzer en nog vóór de stofzuiger en de elektrische strijkijzer. Deze uitvinding was oorspronkelijk bedoeld als een medisch hulpmiddel voor de behandeling van wat toen 'vrouwelijke hysterie' werd genoemd.

Hoe werkt een vibrator?

Een vibrator werkt door elektrische energie om te zetten in trillingen. Deze trillingen stimuleren zenuwuiteinden op de huid of inwendig, wat een plezierige sensatie kan veroorzaken. Veel vibrators bieden verschillende snelheden en patronen voor diverse ervaringen.

Naast de verschillende vibratiestanden zijn er ook verschillende stimulatiedoelen. Zo heb je vibrators gericht op vaginale stimulatie, anaal gebruik, vibrators die de clitoris stimuleren en zelfs speciale G-spot vibrators. 

Hoe gebruik je een vibrator?

Het gebruik van een vibrator is een persoonlijke ervaring en kan variëren afhankelijk van het type vibrator en de voorkeuren van de gebruiker. Hier zijn enkele algemene stappen en tips voor het gebruik van een vibrator:

1. Kies het Juiste Type

Afhankelijk van je voorkeuren, kun je kiezen uit verschillende soorten vibrators, zoals bullet-vibrators, G-spot vibrators, rabbit-vibrators, of wand massagers. Elke soort biedt verschillende soorten stimulatie. Ook zijn er stille vibrators of kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleine vibrator. 

2. Lees de instructies

Voordat je begint, lees de meegeleverde instructies voor informatie over hoe je het apparaat moet bedienen, opladen, en schoonmaken.

3. Begin Rustig

Als je nieuw bent met het gebruik van een vibrator, begin dan met de laagste stand om een gevoel te krijgen voor de intensiteit van de trillingen.

4. Gebruik Glijmiddel

Een beetje glijmiddel kan de ervaring comfortabeler en plezieriger maken. Zorg ervoor dat je een glijmiddel gebruikt dat compatibel is met het materiaal van je vibrator.

5.Verken Verschillende Instellingen

Experimenteer met verschillende snelheden en patronen van trillingen om te ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Veelgestelde vragen over vibrators

Zijn Vibrators Veilig?

Ja, vibrators zijn veilig als je ze correct gebruikt. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant volgt, gebruik geschikt glijmiddel, en reinig het apparaat na elk gebruik. Het is ook belangrijk om producten van goede kwaliteit te kiezen.

Kunnen Mannen ook Vibrators Gebruiken?

Absoluut, vibrators zijn niet gender-specifiek. Ze kunnen door mannen gebruikt worden voor externe of interne stimulatie, waaronder stimulatie van de prostaat, wat kan bijdragen aan seksueel genot.

Wat zijn de Voordelen van het Gebruiken van een Vibrator?

Het gebruik van een vibrator kan verschillende voordelen hebben, waaronder verhoogd seksueel genot, verbeterde seksuele ervaringen, hulp bij het bereiken van orgasme, en kan zelfs nuttig zijn bij seksuele gezondheidsproblemen zoals verminderd libido. Vibrators kunnen ook een positieve rol spelen in het verkennen van je eigen lichaam en seksualiteit.

Wat is het Verschil Tussen een Vibrator en een Dildo?

Het verschil tussen een vibrator en een dildo is dat een vibrator elektrische trillingen gebruikt voor stimulatie, terwijl een dildo een niet-vibrerend hulpmiddel is, meestal gebruikt voor penetratie. Vibrators hebben een motor voor trillingen; dildo's hebben geen motor en bieden geen trillingen.

Hoe gebruik je een vibrator

Hoe gebruik je een vibrator? 10 Handige tips!

Hoe gebruik je een vibrator eigenlijk? Hoe werkt een vibrator?

Het zijn vragen die we geregeld voorbij zien komen op onze klantenservice. Niet zo gek natuurlijk, er zijn tegenwoordig namelijk ontzettend veel verschillende vibrators en elke heeft weer zijn eigen handleiding.

Ook als beginner kan dit soms overweldigend overkomen en is het helemaal niet gek als je niet precies weet of snapt hoe een vibrator werkt en hoe je je eerste vibrator goed kunt gebruiken. 

In dit artikel delen we 12 handige tips die je gaan helpen bij het gebruik van je vibrator. 

1. Begin met Onderzoek

Voordat je een vibrator aanschaft, is het belangrijk om je te verdiepen in de verschillende types en functies. Vibrators variëren in grootte, vorm, intensiteit en doelgebied (zoals clitoraal, intern of beide).

Lees beoordelingen, bekijk handleidingen en overweeg wat je persoonlijke voorkeuren en comfortniveaus zijn. Dit onderzoek helpt je om een product te kiezen dat het beste bij jouw behoeften aansluit.

Eerder schreven wij al een artikel met alle verschillende soorten vibrators en wat de voor- en nadelen per soort zijn. Mocht je nog niet weten welke vibrator het beste past bij jouw wensen en behoeften dan zouden we je zeker aanraden dit artikel te lezen. 

2. Gebruik Glijmiddel

 Glijmiddel kan het gebruik van een vibrator aangenamer maken, vooral als je gevoelig bent voor wrijving of droogheid. Water- of siliconenbasis glijmiddelen zijn vaak compatibel met de meeste vibrators.

Let op: gebruik geen siliconen glijmiddel met siliconen speeltjes, omdat dit het materiaal kan beschadigen. Een klein beetje glijmiddel kan een groot verschil maken in je comfort en plezier.

Tip van onze Expert:

Automatische concepten

Julia

Productspecialist bij VibratorUitzoeken.nl

Kies het liefste voor een glijmiddel op waterbasis, deze zijn in veel gevallen veilig te gebruiken met vibrators of andere seksspeeltjes. Ook zijn er verschillende glijmiddelen speciaal ontwikkeld voor het gebruik i.c.m. vibrators, deze zijn over het algemeen iets dikker. 

3. Begin Rustig

Als je nieuw bent met het gebruik van een vibrator, begin dan met een zachte instelling en experimenteer geleidelijk met hogere snelheden of intensere patronen.


Dit helpt je om te wennen aan de sensaties en te ontdekken wat voor jou het prettigst is. Het is ook belangrijk om te pauzeren als je je overweldigd voelt en tijd te nemen om je lichaam te laten acclimatiseren.

4. Hygiëne is belangrijk

Het schoonhouden van je vibrator is cruciaal om infecties te voorkomen. Gebruik een milde, ongeparfumeerde zeep of een specifieke toy cleaner en volg de schoonmaakinstructies van de fabrikant.


Zorg ervoor dat het speeltje volledig droog is voordat je het opbergt. Dit zorgt voor veiligheid en duurzaamheid van het product.

5. Experimenteer met verschillende standen

Veel vibrators bieden een scala aan snelheden en patronen. Neem de tijd om te experimenteren met verschillende instellingen om te ontdekken wat je het leukst vindt. Sommige patronen kunnen nieuwe vormen van stimulatie bieden die je misschien verrassend plezierig vindt.

6. Let op het materiaal van de vibrator

De materiaalkeuze van een vibrator is belangrijk voor zowel veiligheid als plezier. Zoek naar lichaamsveilige materialen zoals medische siliconen, ABS-plastic of glas. Vermijd producten met ftalaten of andere schadelijke chemicaliën. Kwaliteitsmaterialen zorgen voor een veiligere en meer bevredigende ervaring.

7. Gebruik Batterijen Correct

Zorg ervoor dat je de batterijen correct plaatst en vervang ze regelmatig om optimale prestaties te garanderen. Verkeerd geplaatste batterijen kunnen leiden tot minder krachtige vibraties of zelfs schade aan het speeltje. Als je vibrator oplaadbaar is, volg dan de oplaadinstructies zorgvuldig om de levensduur van de batterij te maximaliseren.

8. Ontspan en geniet

Probeer te ontspannen en maak je geest vrij van stress of afleidingen. Dit kan je helpen om meer te genieten van de ervaring en je te concentreren op de sensaties. Vind een comfortabele positie en neem de tijd om jezelf te verkennen zonder haast of druk.

9. Privacy is key

 Zorg ervoor dat je een rustige en privé-omgeving kiest waar je je op je gemak voelt. Dit helpt je om te ontspannen en je te concentreren op je plezier, zonder je zorgen te maken over verstoringen of onderbrekingen.

10. Communicatie met je partner

Als je een vibrator met een partner gebruikt (denk hierbij aan een koppel vibrator), is communicatie essentieel. Bespreek wat je fijn vindt, wat je wilt proberen en geef elkaar feedback tijdens het proces. Dit kan de ervaring voor jullie beiden verbeteren en zorgen voor een diepere verbinding en begrip.

Conclusie

Hopelijk hebben deze 10 tips je geholpen om veilig en plezierig van je vibrator te genieten. Door te letten op de kwaliteit en hygiëne van je vibrator, het gebruik van glijmiddel en het uitproberen van verschillende technieken en stimulatiepatronen, kan je een geweldige ervaring beleven.


Ook kan het betrekken van je partner bij het gebruik van een vibrator een leuke toevoeging zijn aan je seksleven.

Onthoud dat het belangrijk is om goed voor je vibrator te zorgen door deze op de juiste manier schoon te maken en op te bergen.


Met deze handleiding voor het gebruik van een vibrator heb je nu alle tools die je nodig hebt om er optimaal van te genieten. Veel plezier!

Soorten Vibrators

Welke soorten vibrators zijn er?

Bij het zoeken naar een goede vibrator kan het aanbod overweldigend zijn. Het is belangrijk om te begrijpen welke soorten vibrators er zijn voordat je er een koopt. Er zijn verschillende typen vibrators beschikbaar die allemaal zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en verlangens te voldoen.

In dit artikel ontdek je welke verschillende soorten vibrators er zijn. Ook leggen we je bij elke vibrator precies uit wat de voor- en nadelen zijn, zodat jij een goede keuze kunt maken in het type vibrator dat het beste bij jouw situatie past. 

1. Clitoris vibrators

Als het gaat om vibrators voor vrouwen, zijn clitoris vibrators vaak de populairste optie. Deze vibrators richten zich op het meest gevoelige deel van het vrouwelijke lichaam, de clitoris, en bieden gerichte stimulatie voor een intense ervaring.

Er zijn veel verschillende typen clitoris vibrators beschikbaar, waaronder:

 • Kleine bullet vibrators
 • Luchtdrukstimulators voor een zuigende sensatie
 • Rabbit vibrators die tegelijkertijd de clitoris en G-spot stimuleren
 • En nog veel meer!

Als je op zoek bent naar de beste clitoris vibrator, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het materiaal, de grootte en het type stimulatie. Merken zoals Lelo, Womanizer en Satisfyer bieden hoogwaardige clitoris vibrators die opwindende vibraties en zuigende sensaties leveren.

Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, er is een clitoris vibrator die perfect bij jouw behoeften past. Ontdek de verschillende opties en modellen die beschikbaar zijn en geniet van ultieme stimulatie en plezier!

Onze favoriete Clitoris Vibrators

Show
Sku:
Categories:

Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

0 Reviews
 199,99
Ontdek de sensatie van de Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator, een waar meesterwerk in de wereld van plezier. Deze luxe en vernieuwde uitvoering belooft een ongeëvenaarde ervaring.
Sku:
Categories:

Nara Clitoris Stimulator

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 54,99.Huidige prijs is: € 39,99.
Ontdek de wereld van plezier met de Nara Clitoris Stimulator, jouw nieuwe beste vriend voor die intieme momenten. Of je nu solo geniet of samen met een partner, Nara zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Sku:

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 59,99.Huidige prijs is: € 31,99.
Ben je klaar voor een date met iets bijzonders? Maak dan kennis met de Satisfyer Pro Penguin Next Generation! Deze charmante en discrete vriend is ontworpen om jouw intieme momenten nog spannender te maken.
Sku:
Categories:

Tedy Clitoris Stimulator

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 54,99.Huidige prijs is: € 29,99.

2. G-spot vibrators

G-spot vibrators staan bekend om hun vermogen om gerichte stimulatie te bieden aan de gevoelige G-spot, diep vanbinnen in de vagina. Deze vibrators zijn ontworpen om - in combinatie met de juiste beweging - vrouwen intense, geweldige orgasmes te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten G-spot vibrators waaruit je kunt kiezen, zoals gebogen of taps toelopend, met of zonder clitorisstimulatie, en natuurlijk variëren ze in grootte en textuur.

Als je op zoek bent naar de beste G-spot vibrator, is het belangrijk om te kijken naar materiaal, kracht, snelheid en functies die bij jouw behoeften passen. Denk bijvoorbeeld aan waterdicht, oplaadbaar, app gestuurd en meer.

Onze favoriete G-spot Vibrators

Show
Sku:
Categories:

G-spot vibrator - Easytoys - roze

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 29,99.Huidige prijs is: € 19,99.
Ben je klaar om jouw G-spot op een heerlijke manier te ontdekken en te verwennen? De G-spot Vibrator - Roze is hier om jouw intieme momenten een spannende twist te geven. Perfect voor beginners en vibrator liefhebbers!

3. Mini Vibrators

Ook de Mini Vibrator mag natuurlijk niet ontbreken aan deze lijst met verschillende soorten vibrators. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een kleine vibrator die vaak niet groter is dan 12 centimeter.

De mini vibrator is in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden omdat je hem haast overal mee naar toe kunt nemen. Vooral onderweg of op reis wordt deze vibrator veel gebruikt. 

Er zijn verschillende soorten mini vibrators, denk hierbij aan:

 • De Lipstick vibrator
 • Bullet vibrators
 • Vibrerende eitjes 

De mini vibrator is een absolute aanrader voor beginners, dit omdat je op een speelse en leuke manier kunt beginnen met het experimenteren met vibrators.

Onze favoriete Mini Vibrators

Show
Sku:
Categories:

Mini G-vibe G-spot vibrator

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 13,99.Huidige prijs is: € 7,99.
Ben je klaar voor een spannende en intense ervaring? Maak kennis met de Mini G-vibe G-spot vibrator - Turquoise uit de EasyToys Mini Vibe Collection. Deze kleine krachtpatser is jouw sleutel tot een adembenemend hoogtepunt!
Sku:
Categories:

Easytoys Bullet Vibrator

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 21,99.Huidige prijs is: € 9,99.
Op zoek naar een klein, maar krachtig speeltje dat je overal mee naartoe kunt nemen? Ontdek de charme van de Bullet Vibrator - Paars uit de EasyToys Vibe Collectie. Perfect voor spannende momenten, waar en wanneer jij maar wilt!
Sku:
Categories:

EasyToys Mini Wand Vibrator

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 43,99.Huidige prijs is: € 29,99.
Ben je op zoek naar een kleine, maar krachtige vibrator die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de EasyToys Mini Wand Vibrator jouw perfecte reisgenoot voor spannende avonturen!

4. Wand Vibrators

Een wand vibrator is een type vibrator die bekend staat om zijn grote omvang en krachtige motor. Het traditionele ontwerp lijkt op een microfoon, met een grote, ronde kop aan het ene uiteinde van een handvat. 

Dit speeltje is bedoeld voor extern gebruik en is vooral populair voor stimulatie van de clitoris, maar kan ook op andere delen van het lichaam worden gebruikt voor massage en stimulatie.

Wand vibrators staan bekend om hun intensiteit en worden vaak geprezen om hun vermogen om sterke sensaties te leveren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van grote, bedrade modellen die op het lichtnet werken tot kleinere, draadloze versies die meer draagbaar en veelzijdig zijn.

Sommige hebben instelbare snelheden of patronen, terwijl anderen extra accessoires hebben voor verschillende sensaties. Dit type vibrator is geliefd om zijn doeltreffendheid en veelzijdigheid en is zowel bij individuen als koppels populair.

Onze favoriete wand vibrators

Show
Sku:
Categories:

MyMagicWand

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 109,99.Huidige prijs is: € 69,99.
Wil je krachtige en luxueuze verwennerij ervaren? Maak dan kennis met de MyMagicWand - Roze, een prachtige wand vibrator die elk moment speciaal maakt. Deze stijlvolle en krachtige massager zal je zeker niet teleurstellen!
Sku:
Categories:

Rosy Gold - Nouveau Curve Massager

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 54,99.Huidige prijs is: € 22,99.
Ontdek de magische wereld van plezier met de Rosy Gold - Nouveau Curve Massager. Deze prachtige roze wand vibrator combineert krachtige prestaties met een stijlvol design, perfect voor die speciale intieme momenten, alleen of samen.

5. App gestuurde vibrators

App gestuurde vibrators zijn de nieuwste trend op het gebied van seksspeeltjes. Met de mogelijkheid om de vibraties te regelen via een speciale app op je telefoon, kun je ultiem genieten van plezier en technologie.

Vooral koppels vinden deze high-tech vibrators geweldig omdat het hen in staat stelt om hun ervaringen te delen, zelfs als ze op afstand zijn van elkaar.

Er zijn verschillende soorten app gestuurde vibrators beschikbaar, van vibrerende eieren tot clitoris stimulators en G-spot vibrators. 

6. Koppel Vibrator

De koppel vibrator is vooral bekend en populair onder stelletjes die op zoek zijn naar wat extra "spice" in hun leven.  Een koppel vibrator wordt ook wel een "duo vibrator" genoemd en is speciaal ontworpen voor koppels. 

Er zijn verschillende soorten koppel vibrators die allemaal weer hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo heb je duo vibrators die de clitoris en g-spot stimuleren maar heb je ook koppel vibrators die zich juist extra richten op de penis en testikels.

Dit type vibrator is zeker een aanrader voor stelletjes op zoek naar wat spanning en geeft plezier voor zowel de man als de vrouw. 

Onze favoriete Koppel Vibrators

Show
Sku:
Categories:

Satisfyer Partner Koppel Vibrator

0 Reviews
 23,99
De Satisfyer Partner Toy is een stijlvol ontworpen koppelvibrator, perfect voor gezamenlijk genot. Deze vibrator wordt door de vrouw gedragen, en zorgt voor verhoogde sensaties voor beide partners. Het slanke deel wordt vaginaal ingebracht, terwijl het brede, vibrerende deel op de clitoris rust. Het slanke ontwerp maakt gelijktijdige penetratie mogelijk, waardoor de man de vibraties ook voelt. Dit design biedt tevens G-spot stimulatie en maakt de vaginale omhelzing intenser voor de man.

7. Grote Vibrators

Voor wie op zoek is naar wat extra's of een maatje meer zijn de grote vibrators een uitkomst. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit extra grote vibrators die echt gemaakt zijn voor gevorderde of mensen die wat extra uitdaging nodig hebben.

Er zijn verschillende soorten grote vibrators, zoals XL en XXL modellen, met variaties in lengte, breedte, vorm, en functies zoals verschillende vibratiestanden of patronen. De keuze hangt af van persoonlijke voorkeuren en het gewenste niveau van stimulatie.

Onze favoriete Grote Vibrators

Show
Sku:
Categories:

Elvin Realistische Vibrator - 27,50 cm

0 Reviews
Oorspronkelijke prijs was: € 59,99.Huidige prijs is: € 54,99.
Ontdek de wereld van groots en realistisch genot met de Elvin Realistische Vibrator - 27,50 cm. Als je van groot, levensecht en vibrerend houdt, is dit jouw ultieme speeltje!
Sku:
Categories:

King Cock Plus Stotende En Verwarmende Vibrator

0 Reviews
 68,99
Maak kennis met de King Cock Plus Stotende En Verwarmende Vibrator, een revolutionaire ervaring in jouw intieme wereld. Deze vibrator is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook sensationele en realistische sensaties die je zeker zullen verbazen!

8. Vibrators voor mannen

Hoewel vibrators oorspronkelijk werden ontworpen voor vrouwen, zijn er tegenwoordig ook allerlei soorten vibrators ontwikkeld voor mannen.

Deze vibrators zijn ontworpen om gerichte stimulatie te bieden aan de penis, waardoor ze ideaal zijn voor solo-spel of voor gebruik met een partner.

Er zijn verschillende soorten vibrators beschikbaar voor mannen, elk met hun eigen unieke eigenschappen:

 • Penisring met vibrator: Een vibrator die om de penis wordt gedragen tijdens de seks, om extra stimulatie te bieden aan beide partners.
 • Prostaat vibrator: Een vibrator die is ontworpen om gerichte stimulatie te bieden aan de prostaat, een erogene zone binnenin de anus die verantwoordelijk is voor intense orgasmes.
 • Masturbator met vibrator: Een vibrator die in een masturbator kan worden geplaatst, waardoor een realistische ervaring ontstaat bij solo-spel. 

Veelgestelde vragen

Welke soorten vibrators zijn er?

Er zijn verschillende typen vibrators beschikbaar, zoals clitoris vibrators, G-spot vibrators, rabbit vibrators, app gestuurde vibrators en vibrators voor mannen. Het is belangrijk om te bepalen welke type stimulatie je zoekt voordat je een keuze maakt.

Wat zijn populaire vibrators?

Populaire vibrators zijn de modellen en merken die momenteel erg in trek zijn. Deze vibrators hebben vaak positieve beoordelingen van gebruikers en bieden betrouwbare stimulatie. Verken de populaire opties om jouw ideale vibrator te vinden.

Wat zijn vibrators voor beginners?

Vibrators voor beginners zijn speciaal ontworpen voor mensen die nieuw zijn met het gebruik van vibrators. Deze vibrators hebben vaak eenvoudige bediening en zijn perfect om mee te experimenteren. Kies een vibrator die past bij jouw behoeften en comfortniveau.

Wat zijn vibrators voor gevorderden?

Vibrators voor gevorderden zijn geavanceerdere opties die ideaal zijn voor ervaren gebruikers die op zoek zijn naar nieuwe sensaties. Deze vibrators bieden vaak meer functies en intensere stimulatiepatronen. Ontdek de mogelijkheden en breng je plezier naar nieuwe hoogten.

blog-3

Bluetooth gamepad for Windows and Android

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque pretium mollis ex, vel interdum augue faucibus sit amet. Proin tempor purus ac suscipit sagittis …

Back to Top
>
Product has been added to your cart