Wat is een Rabbit Vibrator?

Een Rabbit Vibrator is een type vibrator dat bekendheid verwierf door de serie “Sex and the City”.

Deze vibrator is ontworpen voor zowel vaginale als clitorale stimulatie, waardoor het mogelijk is om gemengde orgasmes te ervaren.

Dit speeltje bestaat uit een penetratiegedeelte in de vorm van een penis en een uitwendige stimulator in de vorm van een konijntje, wiens oortjes de clitoris stimuleren.

Hoe werkt een Rabbit vibrator?

De Rabbit Vibrator biedt dual-action stimulatie: het inwendige deel stimuleert de vagina of G-spot, terwijl de uitwendige oortjes van het konijntje de clitoris stimuleren.

Sommige modellen hebben roterende koppen die geschikt zijn voor G-spot stimulatie, terwijl andere modellen vibrerende, stotende of roterende bewegingen maken.

Wat zijn de voordelen van een Rabbit Vibrator?

De voordelen van een Rabbit Vibrator liggen in de mogelijkheid om zowel de G-spot als de clitoris tegelijkertijd te stimuleren, wat kan leiden tot intensere, gemengde orgasmes.

Dit speeltje is vooral effectief voor vrouwen die moeite hebben om alleen door vaginale stimulatie een orgasme te bereiken.

Welke soorten Rabbit Vibrators zijn er?

Er zijn verschillende soorten Rabbit Vibrators, waaronder:

  • Roterende Rabbit Vibrators: Deze hebben kralen in de schacht die roteren voor G-spot stimulatie.
  • Stotende Rabbit Vibrators: Deze bootsen penetratiebewegingen na voor een meer realistische ervaring.
  • Alleen Vibrerende Rabbit Vibrators: Deze bieden verschillende vibratiestanden zonder roterende of stotende bewegingen.
  • Rabbit Vibrators met Drievoudige Stimulatie: Naast vaginale en clitorale stimulatie, stimuleren deze ook de anus.

Bij het kiezen van een Rabbit Vibrator is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals formaat, materiaal, en stroomvoorziening.

Ook is het van belang om het speeltje te reinigen na gebruik en op te bergen op een veilige plaats.

Rabbit Vibrator Aanbiedingen

Ben jij op zoek naar goede rabbit vibrator aanbiedingen? Via VibratorUitzoeken.nl ontdek je altijd de beste en laagste prijzen. Houd onze aanbiedingen pagina goed in de gaten.

Enig resultaat

Sort by
Show

Realistische Rabbit Vibrator Teazers

Oorspronkelijke prijs was: € 29,99.Huidige prijs is: € 19,99.
Ben jij op zoek naar een spannende manier om jezelf te verwennen? Ontdek de Realistische Rabbit Vibrator in een vrolijke roze kleur. Perfect voor een beetje extra plezier!
Back to Top
>
Product has been added to your cart